Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ.

Οικογενειακή τραγωδία το πρωί στο Κερατσίνι με τρεις νεκρούς.

Νεκροί βρέθηκαν γύρω στις 05:30 στο ισόγειο διαμέρισμα τους στην οδό Σάντας 12 στο Κερατσίνι ένας άνδρας ηλικίας 57 ετών και μία γυναίκα 43 ετών.

Δράστης ο 66χρονος ξάδελφος του 57χρονου άνδρα. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 66χρονος πήγε στις 5:30 το πρωί στο σπίτι του 57χρονου εξάδελφου του και ενώ αυτοί κοιμόντουσαν τους πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι μπροστά στα μάτια του 14 μηνών αγοριού.

Στη συνέχεια ο δράστης πήγε στο σπίτι του στη Νίκαια όπου και έστρεψε το πυροβόλο όπλο στον εαυτό του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νίκαιας όπου και τελικά εξέπνευσε.

Τους πυροβολισμούς άκουσε ,η αδελφή της άτυχης γυναίκας, που διαμένει στον πρώτο όροφο και η οποία ειδοποίησε την αστυνομία ενώ πήρε και το παιδί. Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης άφησε μια επιστολή πριν αυτοκτονήσει όπου ισχυρίζεται πως το παιδί ήταν δικό του.

Όπως γράφει ο εξάδελφος και η γυναίκα του δεν τον άφηναν να δει το παιδί και ούτε τον ίδιο ήθελαν να βλέπουν. Έτσι όπως έγραψε “αφού δεν μπορώ να βλέπω το παιδί μου δεν θα το βλέπει κανείς και το παιδί θα ζήσει μόνο του”.

Έτσι πήρε το πυροβόλο όπλο και σκότωσε το ζευγάρι και μετά αυτοκτόνησε. Όπως φαίνεται και από την επιστολή του δράστη, δεν είχε σκοπό να βλάψει το παιδί παρά μόνο τους γονείς του. Οι συγγενείς και οι φίλοι σοκαρισμένοι δηλώνουν πως δεν μπορούν να πιστέψουν το τι έγινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου